[Akce] Crazy Special je za dvermi!

pwil na email.cz pwil na email.cz
Neděle Prosinec 4 10:37:16 CET 2005


Ahoj kamaradi,

vsechny tanecnice a tanecniky upozornuji, ze 9. az 11. prosince - tedy nasledujici vikend - probehne v Praze 15. Crazy Special, vanocni vikendove tancovani squaru a roundu nejen pro cleny pripravek.

Uz potreti se akce uskutecni v Zakladni skole v Jitrni ulici c. 185, Praha 4 - Hodkovicky (podivejte se na mapu - pokud pojedete autem, muzete si najit co nejlepsi cestu az ke skole: http://www.mapy.cz/search.py?objectType=0&key=21824118&tableName=adresy_web&zm=9&sz=1 .  V okoli budou sipky, takze se urcite neztratite. :-)

Muzete se tesit na vystoupeni ctyr calleru (Martina Podlahy, Tomase Machalika, Vladimira Andrise a Jiriho Slabeho) a cueru z Nyrska, Soni a Frantiska Cermakovych). A krome nich snad opet dorazi i Santa Claus...

Krome tancovani se urcite jako obvykle dobre nasytite a napojite v bufetu a cajovne, vyradite se na patecnich Crazy Games a potkate stare i nove zname a kamarady. A navic mate prilezitost se podivat do predvanocni Prahy.

Vsechny potrebne informace najdete na adrese http://crazy.jikos.cz/flyers/cs15_cz.html , samozrejme muzete kdykoliv mailovat nebo se na cokoli dotazat telefonicky.

Krasny vikend a tesim se na videnou na Crazy Specialu.

Sportak
Petr Wilfer
mobil: +420737665940


Další informace o konferenci Akce