[Akce] RD - akce

eddy007 na email.cz eddy007 na email.cz
Středa Leden 5 14:30:02 CET 2005


Chtěl bych všechny upozornit na některé akce, které nás čekají. 

První je RD nalejvárnička, kterou pořádá Cloverleaf Opava v Žimrovicích 8. 1. 2005 v areálu Dobré pohody. Hlavní náplň programu bude RD I-III. Vyučovat a opakovat se bude úplně od začátku. Učit se bude Two-step, Cha-cha, Rumba a Waltz. Během akce bude dán prostor pro opakování SD a LD. Akce začíná v 9.00 a končí v 18.00. Učit bude Eddy Šneidr a Jiří Mazur. Bude to výborné opakování před ostravskym Šachťákem :-)

Na Šachťáku se budu věnovat základům rumby. Podíváme se trochu i na styling. Uvažuje se i o nějakém nočním RD :-)

Další RD nalejvárnička bude 13. 2. 2005 ve Zlíně. Akce bude již tradičně zaměřena na procvičování pro letošní přípravky. Také pro ty, kteří už round trochu znají, ale nemají to štěstí a nevlastní klubového cuera. Bude se opakovat a učit Two-step, Cha-cha, Rumba, Waltz a pokud se stihne tak i Jive. Figury se budou opakovat úplně od začátku. Akce začíná v 10.00 a končí v 17.00. Vyučovat bude Eddy Šneidr, Zuzka Ševčíková a Kája Pátík.

Obě naljevárničky by měly sloužit k opakovani figur z říjnové Bítýšky, popř. zvýšení taneční kondice těch, co nemají možnost pravidelného procvičováni RD. V Žimrovicích se můžete naučit základy, ve Zlíně zopakovat a pak hurá do Bítýšky! :-)


Eddy Šneidr
Eddy at square.cz, 777 192 116 




Další informace o konferenci Akce