[Akce] Pohodové party v Táboře

David Dvorak dada.dvorak na icloud.com
Pátek Srpen 7 14:59:47 CEST 2015


Ahoj přátelé 

Spolu s Mírou Procházkou bych vás rád pozval na 3. Pohodové party 16.-18.10. v Táboře. Pro zájemce o country, line a square dance je tu další příležitost k tanci!

Co nás čeká? Víkend plný tancování. Již před prázdninami jsme zkusili uspořádat dvě tyto akce. A s jakým výsledkem? Tím nejlepším! Jinak bychom do toho nešli znova. Pamatujete, jak Medvěd s Mírou před deseti roky pravidelně jezdili po ČR po obdobných akcích? Byly to víkendy plné pohody a radosti z tance, hudby, kamarádů. A proto si oba řekli, že si báječné chvíle se skvělými tanečníky připomenou a obnoví vzájemnou spolupráci. Přijeďte, nudit se nebudete!

Jak už jste poznali z lektorského obsazení, budou se tančit tradiční country tance s Mírou Procházkou. Užijete si starých známých choreografií i mnoha nových, které jste zřejmě ještě netančili. Medvěd bude učit choreografie Line Dance. V pohodovém provedení, tak jak je od něho znáte (a samozřejmě budete tančit nejen ty známé, ale i fungl nové).

Pro zpestření vás čeká s Medvědem i malá troška square dancingu. Budou to pohodové levely podle příchozích. Budou se střídat úrovně pro všechny a pro ty zkušenější. Zkrátka pro radost.
Akce je určena dětem i dospělým, děti však musí mít doprovod osoby starší 18 let.

Místo konání: Základní škola Zborovská ulice Tábor (vchod od Zimního stadionu)

Těšíme se na vás!

Více informací Vám rád poskytne i Míra Procházka na telefonu 604 824 110 nebo na e-mailu prochna na centrum.cz <mailto:prochna na centrum.cz>

Zve Medvěd

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/akce/attachments/20150807/dee9fc50/attachment.html>


Další informace o konferenci Akce