[Akce] Chcete si zatancovat?

prochna na centrum.cz prochna na centrum.cz
Pondělí Únor 2 20:15:05 CET 2015


 
Milí taneční přátelé!
Protože je mezi Vámi řada těch, kteří si rádi zatančí nejen square dancing, ale i jiné taneční směry, posílám Vám tento mail. V příloze najdete letáček na 25. CSDCTS. Za touto zkratkou se skrývá Celostátní setkání dětských counntry tanečních souborů. Ne, nemažte mail jenom proto, že je v názvu "dětských" a že vy jste již z dětských tanečních střevíčků vyrostli. Rádi uvítáme i dospěláky, kterým nevadí, že budou tančit mezi dětmi a kteří si chtějí užít jiné, než square tancování. A takové, kteří jsou ochotní přizpůsobit se poněkud specifickému stylu pořádání a pravidel této akce (udržování klidu v noci, méně komfortní bufet a podobně - hlavně věnujte pozornost odstavci o botách a přezouvání - když buzerujeme děti kvůli přezouvání, musíme mít stejný metr i na dospělé).
Tančí se ve 4 halách současně, na programu je 5 lektorů. Na výběr máte z mnoha seminářů - kromě trošky square si můžete užít i tradiční country, slovenské lidovky, historické tance, řecké tance, vyřádit se můžete při line dance či couple dance a na mnoha dalších seminářích (viz program v letáčku).
 
Jedná se o nejstarší víkendovou dětskou country taneční akci u nás - její první ročník v roce 1991 odstartoval celé dětské organizované country taneční hnutí. První tři ročníky proběhly v Loučovicích, dalších sedm v Českém Krumlově a posledních patnáct let ji pořádáme v Táboře. Pokud budete chtít na jubilejní ročník přijet, ať již sami, případně s dětmi, pokud nějaké vedete nebo i se svou dospěláckou skupinou, rádi Vás uvítáme. Pokud si chcete (nepovinně) zasoutěžit v sobotní odpolední soutěži, je pro dospělé otevřena kategorie 18+ . A to v mnoha tanečních stylech spadajících do škatulky country a příbuzné taneční směry.
 
V případě zájmu o účast na této akci, mi dejte vědět dopředu, že přijedete, abychom mohli připravit dostatečný počet tříd na ubytování. Navíc kdo se přihlásí a zaplatí do uzávěrky, získává slevu na účastnickém poplatku.
 
Krásné dny Vám přeje
 
             Míra Procházka
 
www.sumavacek.cz - na těchto webovkách najdete letáčky na celou řadu dalších akcí

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/akce/attachments/20150202/902a87c9/attachment-0001.html>
------------- další část ---------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Leták 25. CSDCTS.docx
Type: application/vnd
Size: 54453 bytes
Desc: Leták 25. CSDCTS.docx
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/akce/attachments/20150202/902a87c9/attachment-0001.bin>


Další informace o konferenci Akce