[Akce] Jeff a Medvěd zvou

David Dvorak dada.dvorak na icloud.com
Úterý Březen 31 10:13:06 CEST 2015


Ahoj kamaráde

Pošli dopis deseti přátelům, jinak se stane neštěstí.
Jim Peterson dopis nerozeslal a zabloudil v grand square.
Marry Beam dopis roztrhala a podala na allmande left pravou ruku! Naštěstí dopis z koše vytáhla, slepila a rozeslala a right left grand již začala správnou rukou...

Jeff a Medvěd vás zvou na taneční parket

Tančíte rádi country tance a square dancing? Chcete si užít tanec i setkání s přáteli? Máme pro vás nabídku pro rok 2015, který je rozhodně v rytmu country tanců!

Letitá spolupráce callerů, učitelů a bavičů Jiřího „Jeffa“ Vaška a Davida „Medvěda“ Dvořáka vyústila v sérii tanečních akcí ve stylu country, westernu a square dancingu, které se konají po celý rok. Nejinak je tomu i v tom letošním, který nabídne i něco navíc. 

Country & Square Dance Weekend
26.-28.6.2015, Ranch Stonetown, Kamenice u Humpolce
Toužíte po návratu ke kořenům westernu, amerických country a square dances v klidném prostředí a v doprovodu nadšenců pro divoký západ? Máme tu pro Vás novinku. Jeff a Medvěd vás všechny zvou k návštěvě Stonetownu, westernového městečka, které budují nadšenci v lesích nedaleko Kamenice u Humpolce. 
www.stonetown.cz <http://www.stonetown.cz/> 

21. Americký týden
12.-19.7.2015, Western City, Šiklův mlýn
Americký týden je legendární letní škola country tanců, square a line dancingu a cloggingu na Divokém Západě v údolí říčky Bobrůvky. Od roku 1995 ji na Šiklově mlýně pořádá caller a vedoucí pražské taneční skupiny Caramella Jiří „Jeff" Vašák spolu s Davidem „Medvědem“ Dvořákem a dalšími lektory - Honzou Kudláčkem pro clogging a Romanou Kubíčkovou pro line dances.
www.sikland.cz <http://www.sikland.cz/>

Taneční festival Dosido
18.7.2015, Western City, Šiklův mlýn
Taneční festival je vyvrcholením týdenního tanečního kurzu Americký týden. Těšit se můžete na profesionální tanečníky v line dance, clogg dance, square dance i klasickém country. Večer se můžete těšit na jedinečné divadlo „Severní vítr je krutý“.
www.sikland.cz <http://www.sikland.cz/>

Prague Clogging Convention 
28.-30.8.2015, KD Mlejn, Praha
Propadli jste cloggingu? Máme pro vás dobrou zprávu! Americká cloggingová legenda Jeff Driggs po roce opět zavítá do České republiky! Vydavatel největšího cloggingového časopisu Double Toe Times a skvělý lektor spolu s vámi na jednom parketu.
www.caramella.cz <http://www.caramella.cz/>

3. Americký víkend
29.-31.1.2016, Penzion Vysočina, Škrdlovice
Rádi bychom vás opět pozvali na setkání v pololetí! O víkendu 29.-31.1.2016 se s vámi rádi už po třetí uvidíme v Penzionu Vysočina v obci Škrdlovice nedaleko Žďáru nad Sázavou a přehrady Dářko. Připravujeme pro vás víkend s tancem a pro odvážnější i s běžkami s plnou penzí a v útulných pokojíčcích.
www.penzionvysocina.cz <http://www.penzionvysocina.cz/> 

Ucelené informace a možnosti přihlášení naleznete na 
www.americkytyden.cz <http://www.americkytyden.cz/> 


David Dvorak
facebook.com/daveinsquare <http://facebook.com/daveinsquare> 

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/akce/attachments/20150331/ccf31edf/attachment.html>


Další informace o konferenci Akce