[Akce] Pozdravení ze Šumavy

prochna na centrum.cz prochna na centrum.cz
Neděle Duben 19 13:27:53 CEST 2020


Milí taneční přátelé!
 
Zdravím Vás v této tanci nepřející době ze Šumavy! Snad už se začíná blýskat na lepší časy a tak se začínám zabývat tím, co nás čeká v nejbližší době.  Dětské akce jsou do konce školního roku zřejmě pasé. Možná až na výjimky, uvidíme.
 
Pro dospělé je to veselejší – pokud úřady doopravdy povolí akce do 50 lidí, pak bych rád zrealizoval akci ve Stříbském mlýně v Ivančicích. Složitější country tance. Bylo tam vždy krásně. Jestli v původním termínu nebo zda ji posuneme na červen či dokonce začátek prázdnin, to vám dám ještě vědět. Rád bych se rozhodl do konce dubna, snad budu mít dostatek relevantních informací k pořádání.
 
A již tradiční léto s Plusem a Medvědem v Loučovicích? Opět – pokud strana a vláda nic nezmění, akce se uskuteční. Zda s tanečníky z ciziny či nikoli, záleží opět na mnoha aspektech, tím zásadním je otevření hranic. Zda s rouškou či bez ní - to také neovlivníme, záleží na vládních nařízeních. V každém případě to asi bude do stanovených 50 osob. Nyní je přihlášeno o něco více, než jedna čtverylka. Pokud uvažujete o tom, že se této akce zúčastníte, dejte mi vědět, nejlépe do konce dubna. Byť nezávazně. Protože pokud by byla jen jedna čtverylka, asi bychom byli nuceni z finančních důvodů akci redukovat na víkendovou, což by byla škoda. Na Šumavě je krásně, tak si přijeďte užít dovolenou k nám na Lipno – Loučovice jsou hned vedle. Davy turistů zde letos nebudou:-)). A po nucené několikaměsíční taneční abstinenci bude příjemné prostředí loučovického kulturáku jistě tím pravým místem, kde lze chybějící radost z tance doplnit.
 
Krásné jaro, pevné zdraví a hodně pohody vám přeje
 
        Míra Procházka
 
www.sumavacek.cz

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/akce/attachments/20200419/69ba01ac/attachment.htm>


Další informace o konferenci Akce