[Akce] Důležité info před akcí - Hradecké narozeniny 17-19.9.2021

Marta Kopecká Marta na atlas.cz
Pátek Září 10 08:22:45 CEST 2021


Milí kamarádi,
taneční akce a oslava 30ti let od založení našeho klubu se blíží a proto připomínám, že registrace bude ukončena už v pondělí 13.9.2021 ve 20,00 hod. Samozřejmě, že můžete přijet i bez registraci, ale bude to o malinko dražší a navíc je omezená možnost si ještě objednat oběd či večeři.
 
Registrační formulář:   Předregistrace zde <https://docs.google.com/forms/d/1JH1WBGhN0LA788Yoq4OxEqHzMmeIuHhiBMi6jLnM-sA/edit>

 A zde podrobnější info k akci samotné:
 
Parkování:
Parkování všech účastníků přímo u školy není možné, bude vyhrazeno pouze několik míst pro callery a zásobování. Proto prosíme o respektování následujících pokynů:
Účastníci mohou přijet ke škole, vyložit si věci a co nejdříve odjet zaparkovat buď na parkovací místa vyznačená na mapce v příloze (mapka bude k nahlédnutí také u registrace) nebo na jiná místa vhodná k parkování dle aktuálních možností. Každý řidič zodpovídá sám za to, kde své auto zanechá😊
 
COVID opatření:
Vzhledem k tomu, že se nařízení stále nějak mění a také s ohledem na to, že NSS v posledních měsících ruší četná opatření Ministerstva zdravotnictví směřující k omezování práv občanů, panuje značná nejistota v zákonnosti takovýchto nařízení. Proto jsme se rozhodli, že každý účastník svým podpisem na prezenční listině potvrdí, že splňuje všechny zákonné požadavky účastníka akce. 
Aktuální nařízení stažené z
https://www.vlada.cz/cz/epidemie-koronaviru/dulezite-informace/mimoradna-a-ochranna-opatreni-_-co-aktualne-plati-180234/ <https://www.vlada.cz/cz/epidemie-koronaviru/dulezite-informace/mimoradna-a-ochranna-opatreni-_-co-aktualne-plati-180234/>  budou vytištěné u registrace k nahlédnutí. 
 
Obuv:
Značná část tanečního programu je ve sportovní hale se speciální podlahou z pružného paměťového materiálu a musíme dodržet přísný požadavek na  ochranu podlahy před poškozením.
Ve sportovní hale bude povolena pouze NEŠPINÍCÍ SÁLOVÁ OBUV S MĚKKOU PODRÁŽKOU, BEZ PODPATKŮ. Názorné doplnění instrukcí v příloze. Obuv nesplňující tyto požadavky nebude možno používat. 
V zrcadlovém sále, kde bude probíhat RD a LD, je možno používat běžnou taneční obuv.

 Spaní:
 V tělocvičně ZŠ a ve 2 třídách. Sprchy a WC v blízkosti.
K dispozici žehlící prkno a žehlička :-)

 Sobotní večer - Grand March
Jelikož jsme mívali akci v prostorách zámku a spousta vás ráda přijela i s historickými kostýmy – nebudeme se zlobit, když si na sobotní večer své kostýmy přivezete a oblečete😊 A kdo bude v sobotu večer v historickém kostýmu – obdrží malou pozornost.
Takže – historické kostýmy vítány!!!
 
Těšíme se na vás
Cloverleaf Opava

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/akce/attachments/20210910/325f5265/attachment-0001.htm>
------------- další část ---------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: obuv-hala_ZŠ_Hradec.pdf
Type: application/pdf
Size: 376314 bytes
Desc: obuv-hala_ZŠ_Hradec.pdf
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/akce/attachments/20210910/325f5265/attachment-0002.pdf>
------------- další část ---------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: parkování_Hradec.pdf
Type: application/pdf
Size: 262531 bytes
Desc: parkování_Hradec.pdf
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/akce/attachments/20210910/325f5265/attachment-0003.pdf>


Další informace o konferenci Akce