[Square] Pozvanka na 14. Crazy Special

pwil na email.cz pwil na email.cz
Pátek Listopad 26 15:59:54 CET 2004


Ahoj kamaradi,

uz za ctrnact dni zacina v Praze ctrnacty Crazy Special pod nazvem 9th Santa Claus Dance, akce zamerena na square (Easy Basic pro zacatecniky, Basic pro zkusenejsi - a chystame i nekolik bloku s vysoko narocnosti pro
fajnsmekry :-)). Ani letos nechybi pro zajemce trochu round dance na odreagovani.

Tancovat se bude od patku 10. prosince do nedele 12., uz podruhe v zakladni skole v Jitrni ulici 85, Praha 4 - Hodkovicky. A kdo se bude z podia starat o Vase tanecni vyziti a dobrou naladu? Poprve se na nasi akci predstavi americky caller Al Stevens - a spolu s nim tradicni hvezdy Crazy Specialu (Martin "Pavouk" Podlaha, Tomas "Doug" Machalik a jako cuer Frantisek Cermak), k nimž se po nekolika letech opet pridava Jiri Rogalewicz.

V sobotu ocekavame navstevu samotneho Santa Clause, ktery bude pripraven rozdavat darky, jez zanechate pro sve pratele v nasem sbernem tabore. A samozrejme ani letos nebudou v patek vecer chybet Crazy Games, uz sesty rocnik tymove souteze zejmena pro fyzicky aspon trochu zdatne "intelektualy".

Pro ucastniky akce je zajisteno ubytovani ve skolnich tridach a velke telocvicne (potrebujete jen vlastni spacaky a karimatky). Opet se budete moci posilnit v bufetu (tepla jidla, superbramboracka, teple palacinky k snidani, vanocni cukrovi a spousta dalsich dobrot) ci si oddechnout v cajovne u Crazyka. A jeste upozorneni pro ridice: nase parkoviste - uvnitr skolniho arealu a s vlastnim regulovcikem - uz se tesi na Vase milacky! :-)

Pokud chcete podrobnejsi informace, najdete je na internetove adrese www.square.cz/crazy nebo muzete zavolat na kontaktni telefon 737665940. Zajemci o elektronicky flyer ve formatech .doc nebo .pdf, piste na jan.beran na siemens.cz . 

Doufame, ze prijedete nacerpat vanocni atmosferu. Za vsechny organizatory z klubu Crazy Dancers se tesim na videnou.

Sportak
Petr Wilfer
mobil: +420737665940

______________________________________________________________________REKLAMA___
A za kolik kupujete ELEKTRO Vy?
http://www.MALL.cz/penezenka
Ověřte si přes SMS, kolik se dá UŠETŘIT!




Další informace o konferenci Square