[Square] Re: [Akce] Další seminář Square Dance

Tomáš Volný tomas.volny na centrum.cz
Středa Listopad 23 12:17:05 CET 2005


AHoj Medvede,
kdyz tak posli zase k nam na klub letacky. Lidem se to libilo a na tech 
co tam byli to je poznat.
Dik
Tomas

Dvorak David napsal(a):

>Milí přátelé
>
>Dovolte mi pozvat vás opět na seminář Square Dance v pátek 27.1. od 18:00 do 22:00 hodin v TJ Sokol Petrovice, Bellova, Praha 10. 
>
>Po úspěchu listopadového semináře vám společně s Michalem Bayerem nabízíme opět možnost postoupit ve svých znalostech o pár kroků dál a prožít příjemný lednový podvečer. Navazujeme přímo na zmíněný seminář, ale vaše případná listopadová účast rozhodně není podmínkou! Na programu bude Basic do figury Dive Thru a další postupná výuka. 
>
>Seminář je vhodný také pro vaše přípravky, které tak mají šanci si osvěžit znalosti, možná se něco přiučit a také vyzkoušet si tancování na jiné hlasy s jinými kombinacemi. Vzpomeňte, jak důležitá byla taková zkušenost ve vašich tanečních počátcích pro vás.
>
>Přijďte, kromě vhodné obuvi a dobré nálady už potřebujete jen vědět to, že se k nám dostanete z konečné Metra A Skalka a Metra C Háje autobusem 154 do zastávky Morseova.
>
>Figury budou napovídat Michal Bayer a David "Medvěd" Dvořák, vložné opět 90Kč. V místě bude k dispozici občerstvení a také nabídka studijních materiálů.
>
>Informace také na http://www.ryengle.cz/clanek.asp?id=1050
>
>Těšíme se na setkání 
>
>David "Medvěd" Dvořák
>www.westerndance.net
>Tel: 777 649 000
>
>
>
>
>_______________________________________________
>Akce mailing list
>Akce at square.cz
>http://trubka.network.cz/mailman/listinfo/akce
>
>
>  
>


Další informace o konferenci Square