[Square] Zpravy z PAC bufetu

lenka.matejickova na centrum.cz lenka.matejickova na centrum.cz
Středa Listopad 29 14:28:17 CET 2006


Ahojda vsici,

jelikoz tohle byl muj posledni bufet na PACce (zacatkem roku odjizdim pracovne do Anglie, minimalne na rok), tak bych moc rada podekovala vsem za podporu a pomocnickum za pomoc v kuchyni - bez vas by to neslo zvladnout! Jeste jednou vsem dekuji i za udelny Rad - jsem rada, ze se bufet libil. Byl pro vas :-)

Jelikoz nekolik lidicek zajimalo, jak bufet dopadl, tak posilam par informaci...

Bufet vysel plusovy :-) Sice nevysly uplne vsechny carky, ale jelikoz obcas neco chybelo a jinde prebyvalo, tak to celkove vyslo... 
Pokud by to chtel nekdo zkouset take, tak do 60-ti lidi je samoobsluzny system bez problemu, od vic lidi uz to prestava byt uplne prehledne ... Navic do 60-ti lidi se to da zvladnout i v jedne osobe, pricemz potrebuje k ruce nekoho s autem ... a samozrejme pomoc zrovna netancich dobrovolniku :-)

A ted trochu ciselek :

Celkem bylo zapsano 114 stravniku, z toho 83 obedu. 

Usmazili jsme celkem 360 palacinek. Moc dekuji za tento sileny napad Matyasi Brennerovi a jeho mamce Katce za uzasnej recept na spenatove palacinky (i kdyz pri smazeni jsme s Verkou ty sileny zeleny prisery proklinaly :-))
Snedli jsme - 25 kg pomazanek, 25 kg chleba, 200 rohliku a 200 l mineralek :-)
Take dekuji za pomoc s propagaci Termixu ... nakonec zbyly jen 4 ks :-))

Pokud by mel nekdo jeste nejaky dotaz, tak napiste (nez to vsechno zapomenu :-)

S temi kdo tancuji round se urcite potkam na nejake akci do konce roku ...  a s ostatnimi az po navratu z Anglie (nebo se za mnou prijedte podivat :-)

Mejte se vsici moc krasne,
Lenka Matejickova



Další informace o konferenci Square