[Square] názor

Michal Beneš benitto na centrum.cz
Pondělí Květen 7 11:41:37 CEST 2007


Ahojky,
jen me tak napadlo ...
Sestavene domluvene ctverylky na "Nemilosrdne" bloky bych se prilis netahal, to je neco uplne jineho.
S puvodnim stavem jsem se na Convention primo nesetkal. Moje zkusenosti ohledne postavajici ctverylky jsou takove, ze platilo spis: "Ted jsme si spolu dobre zatancili, pojdte to nechat i na pristi tip." Vydrzelo to max. 3 tipy, vetsinou vsak 2, pak jsme se rozpustili (alespon jeden par). 
Pokud by me v takoveto situaci odchytil nekdo, kdo me pozada o sestaveni ctvrerylky, protoze jednak se boji bouracu a nebo ze si neni prilis jist a rad by mel jistotu dobrych tanecniku okolo, tak bych nevahal a postavil se (+ rekl nekomu dalsimu, komu bych se mohl sverit). S timto by se sestavila dalsi, ci jina "elitni" ctverylka, pricemz by se rozsiril pocet "elitnich" tanecniku. "Elitni" myslim nikoliv bourac.
Uznavam, ze by to na pocatek chtelo tu rozpustenou ctvrerylku, ze ktere (nebo do ktere) se je treba dostat.
Nevine obeti tu bohuzel jsou a budou vzdycky (dlouho netancil a tudiz ze zacatku nestiha, nemam svuj den a nikdo me nezna, apod.). 
Vini bouraci tu budou taky vzdycky.
Ale eliminovat se snazit muzem co to da.
Pokud tanecnik se bude alespon trochu snazit, tak se to pujde dat vetrit. Dostatecna vterka se muze jit zeptat primo do ctverylky, esli by nemohl nekoho vystridat na jeden tip.
Bude-li se snazit notoricky bourac, tak by mel narazit. Ted je otazka, kdo bude natolik drzka proriznuta, aby mu to rekl. Ale to neni ten puvodni problem uzavrenych ctverylek.
Preji pekny den
Benitto



Další informace o konferenci Square