[Square] propozice Plzen

Michal Beneš benitto na centrum.cz
Středa Listopad 11 14:42:44 CET 2009


Zdravím potencialní i vážné zájemce o klubový večer v Plzni.
Kdo se nechystáte, e-mail číst nemusíte a klidně ho smažte :-) 

Nejdůležitěší připomínka - tancuje se jinde, než obvykle, a to v malé tělocvičně 21. ZŠ v Plzni na Slovanech. Pokud budete hledat, hledejte Ruská ulice 81. To je školní klub, kde se bude spát, kde lze složit věci, odpočinout si po namahavé cestě, dát papu do ledničky, přeléknout se, apod.
Pokud přijedete hromadnými prostředky, hledejte konečnou tramvaje číslo 1, Slovany, náměstí Milady Horákové. Tam už by měly být vyvěšeny šipky (doufám :-) ), které by Vás měly navést právě ke školnímu klubu. Od vlakového nádraží jede přímo jednička, z autobusového nejlépe na tramvaj číslo 2, a okolo náměstí Republiky přestoupit na jedničku (mají společné 4 zastávky).
Autem buď pojedete přes město, a pak je to směrem na Nepomuk, Písek, České Budějovice, a nebo pojedete po obchvatu z tohoto směru (sjez Starý Plzenec, Černice, nebo tak nějak :-) )
Samotná taneční "hala" se nachází cca 300 m v jiné budově, chodit se bude venkem. Rád bych upozornil na botičky s nešpinící podrážkou, přeci jen je to školní tělocvična.
Večer se přesunou ti co chtějí vydržet a pokračovat v afterparty právě do školního klubu, kde se bude i spát, a tam se bude pařit a konzumovat pochutiny, pokud nějaké donesete a zbydou, dokaváde neodpadnem  :-)
Ukončení je plánováno na neděli 9. hodinu raní, kdy bude nutno klub opustit, protože se tam pak koná další akce. 
Budete-li chtít nějaký program, domluvíme se když tak na místě (není myšleno taneční, hala už k dispozici nebude).

Tak to je snad vše. Doufám, že jsem Vás příliš nezahltil, a těším se na ty, s kým se v sobotu uvidíme :-)
přeji pěkný den
Michal "Benitto" Beneš
V-klub Plzeň


Další informace o konferenci Square