[Square] Ferris Wheel Party: souhrnne

Miloslav Malý mm na chello.cz
Pátek Červen 17 18:07:54 CEST 2011


Jirko, obavam se, ze se v bode 5 mylis. Rekl bych, ze mnohem presnejsi je odpoved – ta akce nas nezaujala natolik, abychom kvuli ni menili sve priority. Bez ohledu na to, o jake priority se jedna.

 

K uvaze, jak Rakusany motivovat aby jezdili na nase akce, je odpoved jasna: nase nabidka je musi zaujmout natolik, ze prijedou. Budto budou mit pocit ze chteji prijet a pak prijedou, nebo ten pocit mit nebudou a pak nema smysl je presvedcovat. Jet na akci jen proto, ze k tomu byl nekdo nekym dotlaceny je dost blby opruz.

 

Miloslav Maly

 

 

From: square-bounces na square.cz [mailto:square-bounces na square.cz] On Behalf Of Scobak
Sent: Friday, June 17, 2011 5:45 PM
To: square na square.cz
Subject: [Square] Ferris Wheel Party: souhrnne

 

Nebudu zahlcovat konferenci vice maily, reaguju na vsechny aktualni maily v jednom:

1) Ve Vidni nemeli elektronickou registraci.
2) FWP se i iPAC neda srovnavat. Porovnat se da jen s ostatnimi specialy.
3) Pro Bohouse: Nemusels litat po meste, mohls tancovat. Spat se dalo v spaci hale, hotel nikdo nikomu nenutil.
4) Vim, ze Videnaci byli letos v Ostrave (Morava) a na Convention (protoze tam byli i lidi od nas z Bratislavy). Samozrejme byli i na Majovce. Na ceskych akcich se objevili taky loni (sem by patrila uvaha, jak je mam v kratkodobem horizontu motivovat, aby k nam jezdili, kdyz posledni ceska ucast dopadla, jak dopadla).
5) Proc nasi tanecnici nejedou na FWP? Dilem nutnost menit penize, dilem pocit, ze to je drazsi, dilem odlisnost prostredi a mene znamych, dilem predsudky (predstavy o akci, ktere nejsou pravdive), dilem pohodlnost, dilem nezajem o akce mimo nas region. Vadi me na tom, kolikrat jsem nejakeho organizatora slysel, at pozvu ! na jejich akci "Rakusaky", at vezmu flyery do Vidne a kdyz prijde na lamani chleba, vyplyne, ze dotycny organizator "vidi" jen svoji akci a do "Vidne se asi tentokrat nikdo z nasich nedostane".

Jirka

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/square/attachments/20110617/814259a9/attachment.html>


Další informace o konferenci Square