[Square] XX. CSCTA Convention 2013 a XII. Hornický Šachťák - OSTRAVA

spendlik1 na centrum.cz spendlik1 na centrum.cz
Úterý Prosinec 4 10:47:00 CET 2012


Milé tanečnice a tanečníci,

jménem klubu Extend SDC Ostrava si vás dovoluji pozvat na XX. CSCTA Convention ve zcela netradičním termínu a XII. Hornický Šachťák v termínu zcela tradičním, a to 18. - 20. 1. 2013 v Ostravě.
Kromě vynikajících českých a slovenských callerů a cuerů se můžete také těšit na hosta ze zahraničí, 
kterým je německý caller Uli Schingen.
Zatancovat si můžete square od Basicu po C1 a round II - VI. A kdyby vám to náhodou bylo málo, můžete si zkusit klasické country nebo line dance s našimi promtery Mirkem a Janou. K dispozici budou 4 taneční haly a samozřejmě taky bufet, kdyby vám z toho skotačení vyhládlo. A když už jsem u toho jídla, tak oběd a večeři si můžete objednat, pokud se zaregistrujete do 13. 1. 2013 (hezké datum, že ;-)), čímž taky získáte slevu na badge.
Více informací a registraci najdete na našich stránkách http://www.extend.ic.cz/index.php?page=sachtak_2013 (na stránce s registrací použijte Nová registrace - hned nahoře :-)). Jídelníček najdete v registraci.
No, a pokud máte pocit, že celý víkend tancování je až příliš, tak si můžete udělat výlet za industriálními památkami, kterých je v Ostravě celá řada. Smog tu sice občas máme, ale už dávno to není černá Ostrava.
Pro ty ze západu mám důležitou informaci - jezdí k nám dva vlaky do hodiny od Prahy :-) 
(reklamní sdělení: pokud si vyberete jistého dopravce, tak dostanete kafe nebo čaj zdarma a ani k tomu nepotřebujete kartu typu "nechci slevu zadarmo" ;-)).

Nebude-li 21. 12. konec světa, přeji vám příjemné prožití Vánoc a do nového roku hbité nohy, tanečního ducha, srdce na správném místě, zdravý rozum, kapku štěstí a spoustu dobrých přátel.

Těším se na viděnou v lednu v Ostravě na akci "2v1".
Za Extend SDC Ostrava

Lucka Hrubá ("Špendlík")
www.extend.ic.cz

PS: Tuto informaci můžete volne šířit dál, děkujeme.


Další informace o konferenci Square