[Square] Square v létě u Lipna

prochna na centrum.cz prochna na centrum.cz
Pátek Leden 29 16:54:22 CET 2016


 
Milí taneční přátelé!
Posílám Vám letáček na letní taneční soutředění, které proběhne 5.-10. července v Loučovicích. Kdo nevíte, kde jsou Loučovice, pak vězte, že leží na Šumavě, tři kilometry pod Lipenskou přehradou, šest kilometrů nad Vvyšším Brodem, dva kilometry od Rakouska. Chcete-li s námi tančit Plus až A2, rádi Vás uvítáme a užijeme si jak tancování, tak výletů.
 
Pokud budete rychlí a využijete slevu za včasné přihlášení a zaplatíte-li do 15. března (fakturační údaje zájemcům pošlu), pak za těchto šest dní zaplatíte jen 350,- Kč a k tomu můžete i přespat v kulturáku (nekomfortní a velmi jednoduché ubytování, ale za tu cenu...) a pochopitelně je v ceně i závěrečná víkendová akce s Medvědem..
 
První tři dny budu callerovat já a také budeme tančit na kazety,  akce bude zakončená akcí Summer Square Dance Party s Davidem "Medvědem" Dvořákem. Leták pouze na víkendovou akci jste v konferenci již dostali. Pokud jste ho vymazali, lze si ho stáhnout na www.sumavacek.cz v sekci "Kalendář akcí".
Lze samozřejmě přijet i pouze na víkend s Medvědem, chybí-li Vám dovolená.
 
Pokud naopak máte dovolené dostatek a chcete-li si zatančit i country tance, přijeďte již 30. června, kdy začíná první turnus letního tancování zaměřený právě na country tance. Ukončen bude 5. července, kdy plynule naváže výše zmiňovaný square turnus.
 
Přeji hezký den!
 
         Míra Procházka
 

 
------------- další část ---------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Léto 2016 leták.docx
Type: application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Size: 46736 bytes
Desc: Léto 2016 leták.docx
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/square/attachments/20160129/82797b36/attachment-0001.docx>


Další informace o konferenci Square