[Square] 4 akce v nejbližší době

prochna na centrum.cz prochna na centrum.cz
Sobota Únor 9 11:57:49 CET 2019


Milí taneční přátelé!
 
Protože je doba, kdy většina z nás plánuje letní aktivity, rád bych připomněl, že se tanečníci Plusu opět sejdou v Loučovicích na Šumavě a to 3.-5. července na výuku Plusu a 6.-7. července na volně navazující Plus Weekend. S callerem Davidem "Medvědem" Dvořákem. Kdo se přihlásí a zaplatí do uzávěrky přihlášek, získá slevu na účastnickém poplatku.
 
Pokud máte rádi i tradiční country, přijeďte si užít do Ivančic na konci května. Se mnou tam budeme tančit známé i méně známé country tance, složitější i jednodušší. Letáček je přiložen.
 
Pokud se chcete zúčastnit 29. ročníku Celostátního setkání dětských country tanečních souborů, rádi Vás uvidíme. To proběhne v polovině dubna ve Střelicích u Brna. Tančí se ve čtyřech halách najednou. Jen Vám nesmí vadit, že budete tančit s dětmi, a že naši pořadatelé jsou nekompomisní ohledně přezouvání do hal. Navíc si můžete zasoutěžit (pokud se zabýváte tvorbou choreografií a vystupováním), v každé taneční kategorii máme věkovou kategorii 18+, která je určena tanečníkům od 18 let až do sta.
 
A jestli si chcete v červnu užít jednoduchých country tanců a máte to blízko do Rozsochatce, můžete si je přiet užít.
 
 
Letáček na Loučovice jste již dostali, tak Vás s ním nebudu znova obtěžovat, letáček na Ivančice je v příloze a letáčekna Svratku a Rozsochatec (stejně jako ostatní letáčky) najdete na www.sumavacek.cz .
 
  Přeji krásné dny!
 
      Míra Procházka
------------- další část ---------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Ivančice -Stříbský mlýn 2019.docx
Type: application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Size: 20351 bytes
Desc: Ivančice -Stříbský mlýn 2019.docx
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/square/attachments/20190209/b748e1c6/attachment-0001.docx>


Další informace o konferenci Square