[Square] EAASDC prohlášení

David Dvorak dada.dvorak na icloud.com
Pondělí Březen 2 14:20:38 CET 2020


Ahoj 

Pokud se chystáte na nějaké tancování do Německa a zejména pak na Spring Jamboree, nepropadejte panice :-) EAASDC dne zveřejnila toto prohlášení:

V souvislosti s vývojem koronaviru / COVID-19 dostáváme stále více dotazů, zda asociace zruší akce a taneční aktivity. Chceme vás informovat:
Rozhodnutí o provedení nebo pozastavení tanečních aktivit našich členských klubů není na EAASDC. Na jedné straně nejsme organizátoři tanečních aktivit a na druhé straně nám chybí potřebné odborné znalosti k tomu, abychom taková opatření nařizovali. Doporučujeme držet se zejména informací poskytnutých federálním ministerstvem zdravotnictví a věnovat pozornost oficiálním pokynům. Dále doporučujeme našim členským klubům zveřejnit aktuální klubová opatření na svých webových stránkách, aby o nich všichni tanečníci věděli. Dokud není taneční aktivita blokována / zrušena, účast je na uvážení každého jednotlivce.
Pokud my jako asociace oznámíme další aktuální informace a oznámení tanečníkům a klubům, zveřejníme je na stránce www.eaasdc.de <http://www.eaasdc.de/> 
Přejeme všem infikovaným osobám rychlé uzdravení a všem zdravým osobám, že jsou ušetřeny a virus brzy zmizí.

Účinky viru korona na Spring Jamboree 2020 v Hochheimu
V současné době není událost zrušena. Budeme sledovat další vývoj a dodržovat úřední pokyny. Pokud se objeví nové informace, najdete je na našem webu www.eaasdc.eu <http://www.eaasdc.eu/>  nebo na webové stránce společnosti Kuntry Kuzins www.kuntrykuzins.de <http://www.kuntrykuzins.de/> 


------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://trubka.network.cz/pipermail/square/attachments/20200302/f3a1a0ec/attachment.htm>


Další informace o konferenci Square