[Square] Re: [Akce] Callerska skola - podekovani

Mgr. David Nováček david.novacek na centrum.cz
Sobota Listopad 6 18:50:34 CET 2004


Ahoj,
chci jen pripomenout, ze jste nebyli prvni z CR, kteri na Randyho tancovali... Nekteri ho uz znaji... Pred lety byl na tydenni SD a RD vyuce v Chamu... Tim chci rict, ze i tito calleri jezdi do Chamu, stejne jako treba Johny Preston, Paul Bristow, Dave Wilson atd. Nebylo by tedy na skodu, kdyby tam jel nekdo i treba kvuli SD nejen jako vzdy roundari... Mejte se Lojza.

  ----- Original Message ----- 
  From: Jiří Rogalewicz 
  To: SD_akce ; SD_callers_konference 
  Sent: Saturday, November 06, 2004 4:19 AM
  Subject: [Akce] Callerska skola - podekovani


  Ahoj vsichni,

   

  včera skoncila 6.callerska škola s Alem Stevensem, tentokrat se specialnim hostem profesionalnim callerem a interpretem Royal Records Randym Doughertym. Sam za sebe ji povazuji za vyjimecnou v cele historii callerskych skol.

   

  Randy jako byvaly universitni profesor matematiky nam byl squarovym myslenim velmi blizky a i my jemu. Odhalil nam radu tajemstvi z oblasti specialniho SD i asymetrickych choreografii. Spolu s Alem nam ukazali, jakym zpusobem lze delat showmanship. V techto okamzicich nam vsem tekly slzy a byli jsme smichy zcela vycerpani. Na druhou stranu i Randy se mnohemu priucil. Ukazali jsme mu, ze v nasich skromnych podminkach (jemu zcela nepochopitelnych), v jakesi České a Slovenske republice jsou calleri a tanecnici, kteří calleruji a tancuji SD, o kterem on i v nejbujnejsi fantazii pochyboval, ze by mohl existovat. Na samem zaveru skoly nebyl Randy dojetim schopen dokoncit ani svoji zaverecnou rec. Pro me osobne (a troufam si rici, ze i pro ostatní) byl tento okamzik tim nejlepsim a nejkrasnejsim podekovanim nasim callerum, tanecnikum a celemu ceskemu a slovenskemu SD.   

   

  Chci touto cestou podekovat vsem callerum, kteří se skoly zucastnili. V prubehu a na zaver skoly mne dali jasne najevo, ze ma cenu se snazit takoveto akce organizovat.

   

  Velky dik patri vsem partnerkam, tanecnicim a tanecnikum, kteří v demonstracni ctverylce během 4 dnu odtancovali (i odstali) 101 tip. To uz prestava byt zabava, ale jde o narocnou a tvrdou praci. Presto tancovali tak, ze udelali tu nejlepsi reklamu nasemu SD a prispeli k uspesnemu prubehu cele skoly.

   

  Dekuji vsem, kteří mne pomohli v prubehu akce s organizaci, at uz behem sobotni prohlidky Prahy nebo během skoly primo na Choline.

   

  Zcela umyslne nikoho nejmenuji, při vyjmenovavani vždy na nekoho zapomenete a to bych nerad. Presto chci a musim uvest v souvislosti s callerskou skolou jedno jmeno. Jde o Vladu Andrise, který se stal hrdinou cele skoly. Jeho choreografie a pristup ke squaru si ziskaly nejen nas, ale i oba lektory. Na Vladuv zaverecny tip, který se stal neopakovatelnou teckou za celou skolou a po kterem nasledoval dvouminutovy bourlivy potlesk nas všech, urcite dlouho nezapomeneme. Vlado, diky.

   

  Na zaver chci za callery-ucastniky podekovat CSCTA za financni podporu, kterou dala svým clenum CSCTA.

   

  Mejte se krasne

  Jirka Roga

   

  P.S.: Jako autor tohoto mailu a orgranizator callerske skoly nemam nic proti tomu, aby toto podekovani vyslo jako clanek v ZOOMu. J.   



------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  Akce mailing list
  Akce at square.cz
  http://regina.gin.cz/mailman/listinfo/akce



  ---
  Odchozí zpráva neobsahuje viry.
  Zkontrolováno antivirovým systémem AVG (http://www.grisoft.cz).
  Verze: 6.0.788 / Virová báze: 533 - datum vydání: 1.11.2004
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://regina.gin.cz/pipermail/square/attachments/20041106/a44aaa9a/attachment.htm


Další informace o konferenci Square