[Square] Klubové narozeniny

h.malcova na quick.cz h.malcova na quick.cz
Pondělí Květen 15 13:33:20 CEST 2006


Připomínám všem kamarádům, že 20.5.2006 tedy tuto sobotu, slaví větřkovický SD klub 5. výročí svého vzniku. Klubový den proběhne v kulturáčku v Mikolajicích u Opavy. Začínáme v 10 dopoledne a končíme, až se všechno vypije a sní. Pro ještě pozdější "odpadlíky" je možnost uložit se ve spacácích na galerii v sále.
Callerují domácí calleři, Vláďa Andris, Petr Gala případně i dorazivší hosté, pokud budou chtít.

Cesta: z Opavy - směr na Olomouc, hned za nemocnicí odbočka doleva na Budišov nad Budišovkou,a je to 4. vesnice za Opavou. Jezdí autobus linky Opava - Budišov v 8.15 z nádraží a autobus linky Opava - Vítkov.
Z Olomouce - směr Šterberk, Moravský Beroun, těsně před Opavou ve Slavkově odbočit doprava na Ostravu - po této trase dojedete do Otic, kde zabočíte doprava na Budišov a dále jsou Mikolajice po cestě.
Od Fulneka - směr Opava, za Hradcem nad Moravicí odbočit doleva na Otice - Rybníčky a v Oticích najet na hlavní silnici doleva směr Budišov.
V Mikolajicích je kulturáček hned u hlavní cesty (spolu se zastávkou autobusu, sámoškou a hasičárnou) - nově omítnutá budova po levé straně s nápisy "Obecní úřad", Hospoda", "Ubytovna". Vstup do sálu je ze strany hasičárny, kde je také možnost zaparkovat auta.
Těšíme se na všechny hosty. Hanče







Další informace o konferenci Square