[Square] Convention

Valková Miloslava MiValkova na csas.cz
Pátek Duben 27 12:25:37 CEST 2007


Samozřejmě je to o přátelství. Pokud se jedná o procvičovací akci, nejsem proti komukoli pomoci. To již ostatně dělám 15 let. A nevadí mi to. Ale pokud je akce taneční, tak si chci zatančit. A to je ten hlavní rozdíl. A chápu, že i ti méně zkušení si chtějí zatančit. Proto tam všichni jsme.
 
Pokud ale vidím, že to jeden, dva, tři, čtyři tipy celé čtverylce kazím, tak raději odejdu. Určitě bych nečekala na vyhlazování. To je hrůza!
 
Když se má tančit, tak se má tančit a ne se s někým 15 minut tahat. To mě naprosto otráví. Z této čtverylky prchám a nevracím se. Pokud to tedy jde.
 
Miluška

________________________________

From: square-bounces na square.cz [mailto:square-bounces na square.cz] On Behalf Of Bedřich
Sent: Friday, April 27, 2007 12:21 PM
To: Konference o Square Dance
Subject: Re: [Square] Convention


A vvvvooo tom to jen. Pohnutka je naprosto jasná, ale provedení nešťastné. Skvér je i o přátelství a vzájemné pomoci, a na procvičovací akci lze očekávat, že i ti méně zkušení, kteří nejsou  žádné hvězdy, si chtějí taky dobře zatančit, zvláště, pokud by jim v tom někdo byl ochoten pomoci. To nakonec vede ke zdokonalování obou stran - té více i méně zkušené. A aby nedošlo k nedorozumnění, nehájím situace, kdy si někdo na procvičovací akci stoupne třeba na plus s chabou znalostí MS a se znalostí třech plusových figur s tím, že to nějak uběhá, takové je třeba hladit, hladit, hladit, až do úplného vyhlazení :-)      (nebo jim trpělivě vysvětlovat, že to není zrovna vhodné a že by měli příště navštívit akce poněkud jinak zaměřené). 

Tož tak.

Bedřich

Valková Miloslava wrote:


	Z vlastní zkušenosti vím, že pokud se ve čtverylce dobře tancuje, tak tanečníci nechtějí tuto formaci rozbíjet. Protože to zaručuje jistotu, že si alespoň třeba hodinu zatančím s lidmi, kteří to umí. Není to o tom, že bych nechtěla nikoho pustit z těch, kteří sedí. Prostě si jenom chci dobře zatančit. A když vím, že ten kdo sedí, tak není žádná hvězda, tak udělám vše pro to, abych se mu vyhnula.
	 
	To je můj pohled na věc.
	 
	Miluška

________________________________

	From: square-bounces na square.cz [mailto:square-bounces na square.cz] On Behalf Of Gabriela Javůrková
	Sent: Friday, April 27, 2007 11:15 AM
	To: square na square.cz
	Subject: Re: [Square] Convention
	
	

	No, to nic nemeni na tom, ze zidlicky byly prineseny pote, co ctverylka tancovala predchozi typ a zustala v nezmenene sestave na place. Nicmene pripominka o dochvilnosti take zrejme patri do teto diskuse. Ja jsem to tedy nezazila (a doufam, ze to nebylo proto, ze jsem byla mezi temi pozde prichozimi.-:))

	Gabi
	
	

	http://trubka.network.cz/mailman/listinfo/square
	  

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: http://trubka.network.cz/pipermail/square/attachments/20070427/b494335c/attachment-0001.htm 


Další informace o konferenci Square