[Square] PAC

FrankVlcek na seznam.cz FrankVlcek na seznam.cz
Čtvrtek Leden 11 01:08:10 CET 2007


Poprve jsem se zucastnil PAC – ted vlastne upresnuju: bohuzel poprve. Mel jsem v umyslu zacit (opet...) s A2, ale po druhe hodine jsem konstatoval, ze na to zatim nemam. Pokud v mem veku jeste vubec kdy budu mit. Dle Milova uslovi “nelez, na co nemas”, jsem to vzdal a delal Angel Hede a Alence z TaQ Vsetin.  
Je to zajimava a dobra akce,  promysleny pristup pri uceni novych figur a
dobra organizace – ale tady bych mel prece jenom jednu kritickou pripominku, nebo spise prani:
V nedeli na nas, A1 myslim, vysla jen jedna hodina - to se mi skoro nevyplati dat tisicovku za nocleh (pri provizornim spani na nafukovacce riskuju, ze mne z ni druhy den rano bude muset zvedat autojerab a uz si nezatancuju vubec). Neslo by to zorganizovat tak, ze v tu nedeli by kazda skupina (myslim A1 a A2) tancovala dvakrat, budto prodlouzenim o hodinu nebo zkracenim jednotlivych sekvenci? 
Jinak to bylo super, a dnes jsem u Kennyho Reese v Darmstadtu, diky Milove dukladnosti nejen udelal jen jednu chybu (proklety swop!!!), ale zvladal bez problemu i dukladne procvicovanou Chain Reaction z leve vlny. Milo, diky!
Obdivuju obetavost Lenky s pripravou obeda, jakoz I jejich obcasnych pomocnic (za vsechny jmenuju aspon Ruzenku a Lucku). Bufet byl dobry standart, prekvapilo mne kafe zadarmo – to jsem nezazil na zadnem Specialu, leda tady v Nemecku na klubovych vecerech nekterych klubu, obzvlaste kdyz ma nekdo narozeniny (ale ty ma skoro furt nekdo...).
Ucast  kolem 60 lidi byla tak akorat, ale par navic by neskodilo, tak 10 az 15, ubylo by problemu s kompletaci ctverylek. Potesilo mne samozrejme, ze jsem se mohl setka s nekolika lidmi z “mych” moravskych klubu, ktere v posledni dobe kvuli stavbe domu dost zanedbavam, sorry.
V druhe hale jsem tancil MS jen jednou, (coincidence s A1) na rakouskeho callera – jmeno si nepamatuju – a byl to dobry tanec, coz se o Plusu tamtez rict neda. Do ctverylky, ktera by se aspon jednou za cely tip nerozpadla, jsem se dostal snad jednou. Bylo to definovano jako procvicovani, ale trpelivy Vlada byl obcas nucen zmenit zadani na vyuku. V nedeli byla ale uroven prece jen o poznani lepsi.
A toz TO SEE YOU IN A SQUARE prvni unorovy vikend na Lariati PAC v Petrovicich, Bellova ul. !

Frantisek Vlcek
Schillstr. 8
D-63067 Offenbach
Tel.: 0049-69-81 84 85
Mobil .cz: +420-737-644 533
Mobil .de:+49-172-655 6805
e-mail: frankvlcek at seznam.cz




Další informace o konferenci Square